Please wait while JT SlideShow is loading images...
Skytte, Fotboll, Bowling & SkicartSkytte, Fotboll, Bowling & SkicartSkytte, Fotboll, Bowling & SkicartSkytte, Fotboll, Bowling & Skicart
 
 
 
 
 
 

HT-18

 

Vi har fått en ny hemsida. Klicka på länken.


Ny hemsida

 

 

 

MÂRTEN 2 0 1 8


STORT TACK TILL ALLA SOM HJÄLPTE TILL PÅ MÂRTEN OCH

ALLA SOM KÖPTE LOTTER OCH FÖRGYLLDE

DAGEN MED SIN NÄRVARO

VI ÄR SÅ GLADA OCH TACKSAMMA FÖR ERT STÖD

.......................................................................


 

 

HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18HT18

INNEFOTBOLLSSTART !!

TISDAG 2 OKTOBER KL. 17.00 - 18.00

SPORTHALLEN (ingång simhallen)

V Ä L K O M N A

 

BOWLING

RAJJENS Arvika

ONSDAGAR KL. 16.30

V Ä L K O M N A

 


LUFTGEVÄRSSKYTTE

PARADISBANAN, Högvalta

MÅNDAGAR KL. 17.30

START 8 OKTOBER

V Ä L K O M N A

 


 

VÅRAVSLUTNING MED STAVNÄS IK.

Stavnäs IK:s innebandylag bjöd Falkens medlemmar på gofika (Prinsesstårta sponsrad av Nordells med kaffe och dricka )och musikunderhållning, en fin kväll då ca 50 pers kom till Hantverksmagasinet och Sjövinden för en vårfest och avslutning på några av föreningens aktiviteter.

Stavnäs IK innebandylag representerad av Rickard Karlsson, Fredrik Olsson och Thomas "Tele" Ekström, har som de flesta föreningar sportsliga ambitioner och mål med sin verksamhet men också lite mer hjärta med i sin filosofi om hur att bedriva sportslig verksamhet. Att själva ha roligt när man träffs för matcher och träning är självklart men mycket viktigt men att kunna glädja andra förutom den egna supporterskaran och hemmapublik är än mer viktig.

Under de tre år som innebandyn funnits har man skänkt biljettintäkter från hemmamatcher till helt olika ändamål. Första året skänktes 15000 kr till bröstcancerfonden, andra året skänktes 6000 kr till två äldreboenden i Arvika och i år var det Falkens tur.Herrarna Karlsson,Olsson och Ekström beklagade att den match som valts ut för Falkens del bevittnades endast av ett fåtal personer och någon penninggåva kunde inte delas ut. Istället blev Falkens medlemmar inbjudna på ovannämda kalas och utifrån alla glada miner och jubel när Tobias Östlund, känd från pop/rockduon Broken Door spelade och sjöng låtar alltifrån Cornelis Vreeswijk till AC/DCkan man förstå att detta var mer värt än pengar. Riktigt drag i salongen blev det när två av Falkens medlemmar hjälpte Tobias i AC/DC:s rockrökare " I shook you all night long"

En fotbollsmatch mellan föreningarna planeras och eventuellt också en innebandymatch. Detta för den goda sakens skull och Stavnäs IK, föreningen med hjärtat på rätta stället, är helt klart en förebild för andra föreningar!

.................................................................................................................................................................................................................................................

 

 

 

Under Parasport Värmlands årsmöte tilldelades Falken utmärkelsen


ÅRETS FÖRENING 2017


Roligt att vår förening uppmärksammas.

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 

AKTIVITETSDAG I VALFJÄLLET

180211

Nästan 70 personer var på plats i Valfjället när Falken hade arrangerat aktivitetsdagen.

Thomas och Niclas körde hela tiden mellan 10.00 - 15.00

Vi hade också några som lånade utrustning och körde själva.

Vi åt hamburgare och korv, Tack Maximat för det =)


Tack alla som kom, en riktigt lyckad dag !!!

 

##########################################


 

Stödhjulet stödjer Falken !

Årets "Trävling" Greven Grand Prix 2017 har ägt rum.

TRÄVLING = Träning där det inte är helt oviktigt att komma först men där ändamålet är viktigare,

I detta fallet blev det Falken som tacksamt kunde emotta 4500 kr till sin verksamhet Funktionell skidåkning.Skicarts och biskis är kostsamma och för att klara verksamheten behövs dessutom utbildade instruktörer och ledare. Falkens licensierade instruktör Thomas Börjesson var på plats och visade upp skicart och biski.

Deltagarna bidrar med  valfritt belopp som oavkortat går till en person med betydande fysisk funktionsnedsättning eller enskilda personer/föreningar som särskilt jobbar med fysisk aktivitet för personer med olika funktionsnedsättningar.

Ca 20 -25 personer kom till start på cykel. Banorna var 76 km och 106 km långa och gick mot Koppom och Skillingmark. Måseide fysioterapi AB och Sjukgymnastmottagningen Greven HB sponsrade med fika och priser. Järnskogs handel och Enervit sponsrade också med priser.

Även om trävlingen har körts kan man fortfarande vara hjälpryttare genom att stödja Falken. Swisha valfri summa till 123 091 67 18 eller betala till Bg 5624-9048.

Ange "Stödhjulet" och ditt namn vid betalning.Bidraget går oavkortat till Falkens skicartverksamhet. Falkens kassör administrerar bidragen och resultatet av insamlingen kommer att offentliggöras på Stödhjulets Facebooksida.

 

TACK alla fantastiska som ställde upp, för det extra tillskottet till vår verksamhet Funktionell skidåkning!!

 

..........................................................................................


NYTT NAMN !!!!!

Falkens skicartverksamhet kommer i fortsättningen att gå under namnet

FUNKTIONELL SKIDÅKNING.

Detta för att innefatta all anpassad utrustning som skicart, sitski och biski

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

 

FALKEN SÖKER fler som kan köra skicart.

Vi har fått en ny allmänmedåkare denna säsong och söker fler.

Är DU intresserad, kontakta Thomas Börjesson 070-255 35 32 Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Vi är en ideell förening och kör några helger och kvällar per vinter

i Falkens regi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
  • Våra sponsorer